Gospodarenje otpadom

Gospodarenje otpadom "ključ u ruke"

Dugogodišnje poslovanje i iskustvo rezultirali su uslugom za naše klijente prema principu „ključ u ruke“. Kompetentni djelatnici spremni su na svaki izazov: od papirologije do različitih izvješća koja su svakim danom sve zahtjevnija.


Budući da je svaki od naših sustava praćen suvremenom tehnologijom i softverom razvijenim posebno za svaki od segmenata poslovanja, možemo vam u svakom trenutku reći koji je tok vašeg otpada, kao i koje su količine nastale iz vašeg poslovanja, kako bi i vaša prijava navedenih količina nadležnim institucijama bila brza i jednostavna. Svakodnevno pratimo novosti i izmjene u propisima vezanima uz naše poslovanje te ćemo vam pružiti korektnu pomoć i sugestije za obostrano zadovoljno i optimizirano poslovanje. Pružit ćemo vam kompletnu uslugu od organiziranja prostora za odlaganje do prijave dokumentacije sukladno svim zakonima i propisima.

Gospodarenje otpadom naša je specijaliziranost – obratite nam se s povjerenjem.Kvaliteta poslovanja i očuvanja okoliša certificirana je sukladno standardima ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.